Misaş'tan Yeni Bir Hizmet Daha

Elâzığ'ın en önemli ekonomik değerleri arasında yer alan MİSAŞ Marketler zinciri, bünyesinde açtığı yeni et işleme tesisi ile şehir ekonomisine değer katmaya devam ediyor.
22:18
  • 1232

54 şubesiyle Elazığ ve ilçelerine hizmet sunan MİSAŞ Marketler zinciri, bünyesinde açılan yeni et işleme tesisiyle de güvenli, hijyenik ve lezzetli eti sofralara getiriyor. Üreticilerden doğrudan temin edilen canlı hayvanlar, modern tesislerde, veteriner hekimler denetiminde kesilmesinin ardından MİSAŞ et işleme tesislerinde hijyenik koşullarda, gıda güvenlik esaslarına uygun alarak tasnif edilerek market reyonlarına ulaştırılıyor. Tesiste incelemelerde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Turan Karahan, Elazığ’ın hayvancılık sektöründe önemli bir potansiyele sahip olduğunu ve bölgesinde kesim işlem merkezi konumunda bulunduğunu belirterek, “Şehrimize çok güzel bir işletme kazandırıldı. Biz Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü olarak gıda kodeksine, hijyene uygun ve özellikle insan sağlığını ön planda tutan işletmeleri ciddi anlamda önemsiyoruz ve sayılarının artmasını diliyorum. Şehrimize kazandırılan bu işletmeden dolayı işletme yönetimine teşekkür ediyorum. Çünkü ilimizde tarım ve hayvancılığı geliştirmek istiyorsak, tarıma dayalı sanayiyi geliştirmek zorundayız.” Diye konuştu. MİSAŞ Marketler zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Aytunç Sunguroğlu ise Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile işbirliği içinde tesisi hayata geçirdiklerini, katkılarından dolayı Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne ve El Et Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya teşekkür etti. Bu tesisle şehre katma değer sağlayarak, istihdama destek sağladıklarını ifade eden Sunguroğlu, “Daha önce açtığımız süt işleme tesisimizde günlük 3.5 tonluk sütü işleyerek yoğurt, peynir ve tereyağını halkımızın tüketimine sunuyoruz. Bu tesisimiz de 500 bin TL’lik yatırımdır ve teşviksiz bir yatırımdır. Tesisimizde hem sağlıklı ve hijyenik koşullarda işlenen eti halkımızın sofralarına ulaştırmış olacağız, hem de ekonomiye katkı sağlamış olacağız. Bundan sonrada istihdama destek sağlayarak, şehrimize katkı sağlamaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Bizi Takip Edin
Güvenli Alışverişin Adresi
MİSAŞ SANAL MARKET
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmamızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, ondan memnun olduğunuzu varsayacağız.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.